Laatste nieuws

Addhomes vooruitzichten voor 2024: we gaan internationaal!

Het voorbije jaar mogen we bestempelen als het consolidatiejaar van Addhome. In 2023 legden we de structuur en de basis om te groeien en door te springen naar 2024. Want je zal het merken, onze vooruitzichten voor 2024 zijn heel ambitieus.

In 2024 willen we de productie optimaliseren en ons aanbod uitbreiden naar Frankrijk, Duitsland en Nederland. Daarmee willen we snel uitgroeien tot een multinational en niet minder dan marktleider worden in de niche van modulair bouwen met containerunits en staalbouw.

Lees zeker verder!

Bouwen aan de toekomst doe je met duurzame containerwoningen

Michiel Desplenter werkt als R&D Developer bij Addhome en buigt zich bij alles wat hij doet over de duurzaamheid van containerwoningen.

Even in zijn eigen woorden?

“Ik zoek naar nieuwe en betere, snellere, goedkopere, mooiere én tegelijk duurzamere methodes om onze wooncontainers te produceren.”

We laten hem graag verder praten.

Ontdek waarom de retentiegraad bij onze medewerkers hoog is

De retentiegraad bij de medewerkers van Addhome is enorm hoog. In de voorbije jaren zijn er slechts enkele mensen opgestapt. Al de rest is gebleven.

Dat heeft alles te maken met de corporate visie van Addhome die we samenvatten met de woorden vrije meningsuiting en het “iedereen gelijk”-principe. Een gesprek met CEO Basiel Van Cauwenberge.

EPC en EPB van wooncontainers getest door Thomas Lenaerts

Mogen we je voorstellen aan Thomas Lenaerts, zaakvoerder van TL Consult. Hij staat in voor de EPC- en EPB-verslaggeving van alle containerwoningen van Addhome. Niet alleen vertelt hij wat hij precies doet, hij maakt je ook wegwijs in de betekenis van die abstracte begrippen. Lees zeker verder.

Meer weten over onze unieke The Addhome way?

Al gehoord van The Addhome way? De missie, waarden en visie van Addhome draaien in het kort om drie belangrijke basiswaarden. Groei bij de klant en bij het personeel, flexibiliteit en een gedrevenheid om te winnen en de beste te zijn.

Lees verder en je verneemt er alles over. Voel je je na het lezen aangesproken door onze unieke aanpak? Laat dan van je horen en solliciteer!

Hoe we jouw containerwoning beschermen tegen wind, vocht en corrosie

Je hebt wellicht al eens de volgende boutade gehoord: “Vocht is de grootste vijand van je woning” en daar zit wel wat waarheid in. Jouw containerwoning beschermen tegen weer en wind, vocht en corrosie, dat is iets waar Addhome dag in dag uit zijn uiterste best voor doet.

We hebben er trouwens onze eigen innovatieve methoden voor. Lees maar even mee.

Waarom hebben deze 6 geweldige collega's bij Addhome gesolliciteerd?

Werken voor een bedrijf als Addhome dat hippe en trendy wooncontainers aanbiedt trekt gelukkig veel en meteen ook de juiste mensen aan. We stelden zes van onze uitmuntende collega’s de volgende vraag: waarom heb je gesolliciteerd bij ons bedrijf? Hieronder vind je hun antwoorden.

Veel leesplezier! Waarschuwing vooraf: lezen kan leiden tot een niet te stillen drang om ook te solliciteren.

Waarom een zorgunit kopen een zéér goed idee is

Ben je op zoek naar een ideale oplossing voor ouder wordende familieleden die steeds meer zorg nodig hebben? Maar die het (nog) niet zien zitten om naar een woonzorgcentrum (WZC) te verhuizen? Een zorgunit kopen kan een oplossing zijn. Je weet wel, zo’n mooie zorgunit in de tuin die je de mogelijkheid biedt je geliefden van dichtbij in het oog te houden, terwijl ze toch de nodige privacy genieten.

Waarom een zorgunit kopen? Wat dacht je van de volgende doorslaggevende redenen?

Een zorgunit in de tuin is niet alleen een zeer comfortabele, instapklare woning, gebouwd met kwalitatieve materialen. Hij wordt ook snel geplaatst en dan nog in je vertrouwde omgeving.

En wat is het resultaat? De zorgunit geeft gemoedsrust aan zijn bewoners én aan de mensen eromheen. De geruststelling dat er altijd iemand in de buurt is mocht dat nodig zijn, krijg je er volledig gratis bij.

Zeger Labeeuw uit Hooglede vertelt je graag het verhaal van zijn ouders, Norbert en Julie, respectievelijk 84 en 82 jaar oud. Zij hebben de keuze gemaakt een mantelzorgwoning of zorgunit te kopen en die in de tuin van hun zoon neer te zetten.

Thermografisch onderzoek woning legt weinig koudebruggen bloot

Addhome is producent van containerwoningen. Omdat we in België pionier zijn op dit gebied doen we veel eigen onderzoek naar ons product. We beschikken zelfs over een R&D-afdeling die zich zoals de naam zegt buigt over Onderzoek en Ontwikkeling. Onlangs gaven we het bedrijf Teptec de opdracht voor een thermografisch onderzoek, meer bepaald een van onze containerwoningen in het Oost-Vlaamse Wachtebeke.

Kort: wat is thermografie?

Thermografie is een techniek die de oppervlaktetemperatuur van een gebouw in beelden weergeeft. Warmte en koude tonen zich via kleurgradaties en zo kan je makkelijk nagaan of er sprake is van gebrekkige isolatie. Een onderzoek thermografie woning wordt vaak een isolatie onderzoek genoemd.

De resultaten van ons thermografisch onderzoek delen we hieronder graag met jou.