Add Home - 1 containerunit, ontelbare mogelijkheden

VISIE EN MISSIE

ADD Home heeft als doel om op een snelle en eenvoudige manier “extra ruimte” te creëren voor zijn klanten. 
ADD Home produceert hiervoor kwalitatieve, innovatieve en hoogwaardige containerunits en containerwoningen.

ADD Home vertrekt steeds van hun fundamentele bouwsteen: een nieuwe zeecontainer. De eigenschap van deze bouwsteen is zijn
 flexibiliteit, duurzaamheid en modulaire karakter.

Bouwen wordt steeds duurder en oppervlaktes steeds kleiner. Flexibiliteit, gebruiksgemak en sneller resultaat bepalen meer en meer de toekomstige woningnood. Dé toekomst is modulair bouwen met containerunits. 

De containerunits van ADD Home zijn compleet in België geproduceerd en geassembleerd.
Het doel is om in harmonie met mens, omgeving en samenleving een duurzame oplossing te bieden voor ADD Home’s klanten, werknemers, leveranciers en partners.

Add Home - 1 containerunit, ontelbare mogelijkheden
Basiel @ Add Home

Basiel

Basiel heeft reeds 5 jaar ervaring in de projectontwikkeling en vastgoedsector. Een creatieve en sociale persoonlijkheid die met een nieuwsgierige blik de wereld aanschouwt. Zijn meerdere internationale reiservaringen hebben bijgedragen tot het ontdekken van nieuwe opportuniteiten voor de Europese bouw- en vastgoedmarkt: modulair bouwen met zeecontainers. Basiel omschreven in 3 woorden: enthousiast, go getter en klantgericht!

Gertjan @ Add-Home

Gert-Jan

Gert-Jan groeide op in een ondernemende familie waardoor hij het ondernemerschap letterlijk met de paplepel meekreeg. Zijn studies brachten hem in 6 jaar tijd in Nederland, de Verenigde Staten & Zwitserland waarna hij meerdere jaren actief was als Senior Investment Analyst bij een Belgisch investeringsfonds. Volgens Gert-Jan zijn doorzettingsvermogen, objectiviteit & human capital de drie belangrijkste ingrediënten tot de uitbouw van een duurzame onderneming.

VRAGEN?

We beantwoorden ze graag. 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Add Home - Moderne containerunits

ADD HOME BV
Dumoulinlaan 1 bus 13
8500 Kortrijk
België

T: +32 477 27 42 79
M: hello@add-home.be