Onze realisaties

Jacklin en haar gezin met 2 kinderen zochten een betrouwbaar en betaalbaar zwembad. Klassieke inbouwversies waren boven het budget en een plastic of houten opbouwzwembad was niet duurzaam genoeg. Hun keuze ging uiteindelijk naar een stalen opbouwzwembad van Poolbox, een productlijn van Addhome. Een duurzame, betaalbare en flexibele all-in-oplossing.

Locatie

Jabbeke

Extra ruimte

15 m2

De passie en fervente hobby van Xavier is triatlon. Hij staat op en gaat slapen met sport en zocht een functionele oplossing om thuis te trainen met zijn fietstrainer. Hij kwam al snel op Addhome uit en koos voor de budgetvriendelijkheid, eenvoud en flexibiliteit van onze producten.

Model

Comfort

Locatie

Rumbeke

Extra ruimte

15 m2

Rik was tijdens zijn loopbaan zelfstandig en verkiest nu om meer van het leven te genieten. Hij had reeds een zwembad maar nog geen poolhouse gezien de hoge kostprijs van een traditionele versie. Vanwege het innovatieve karakter, design en comfort van de units liet hij zich echter wel verleiden door een model van Addhome. 

Model

Comfort

Locatie

Lendelede

Extra ruimte

15 m2

Door de snelle groei van Velux was het bedrijf op zoek naar een eenvoudige en efficiënte oplossing voor extra kantoorruimte. Ze hadden reeds een slechte ervaring met werfketen (goedkopere bureelunits) en zochten deze keer een professionele en kwalitatieve uitstraling voor hun werknemers en cliënteel.

Model

Ariane

Locatie

Waver

Extra ruimte

30 m2

Frederic is een zelfstandig IT-consultant die ons ontmoette op Batibouw. Hij werkt veel van thuis uit en doet zijn werk online via videocalls. Om niet gestoord te worden tijdens zijn werk is een rustige omgeving voor hem belangrijk. Hij koos voor Addhome vanwege het algemeen comfort en de kwaliteit van afwerking. 

Model

Comfort

Locatie

Sint-Genesius-Rhode

Extra ruimte

15 m2

Pascal en zijn kinderen waren op zoek naar een eenvoudige en budgetvriendelijke oplossing voor extra ruimte bij hun thuis. Ze droomden van een eigen plek om rustig te kunnen werken of te studeren. Toen ze de units van Addhome ontdekten waren ze meteen overtuigd en zelfs verbaasd van hoe werkelijk hun droom zou worden.

Model

Explorer

Locatie

Menen

Extra ruimte

32 m2
Vraag vrijblijvend de brochure aan