Terug
news
Meer weten over onze unieke The Addhome way?

Al gehoord van The Addhome way? De missie, waarden en visie van Addhome draaien in het kort om drie belangrijke basiswaarden. Groei bij de klant en bij het personeel, flexibiliteit en een gedrevenheid om te winnen en de beste te zijn.

Lees verder en je verneemt er alles over. Voel je je na het lezen aangesproken door onze unieke aanpak? Laat dan van je horen en solliciteer!

The Addhome way omvat 3 basiswaarden

Bij Addhome draait alles rond groei, zowel bij ons product als bij de klanten. Onze baseline luidt niet voor niets Units for Growth. We verzorgen ruimtes voor extra groei bij de klant, voor een uitbreiding van de woning, privéruimte, zaak… Bovendien innoveren we constant op het vlak van ons aanbod containerunits om te werken, te wonen, en te ontspannen. Tegelijk investeren we hard in de groei van ons personeel, zowel persoonlijk als professioneel. Want mensen die groeien zijn gelukkige mensen en dus ook productieve werknemers.

Een tweede waarde is flexibiliteit. We proberen zo flexibel mogelijk om te gaan met ons klanten en werknemers. We willen zo het gekende nadeel van  ‘prefab’ of modulair bouwen vermijden door veel individueel maatwerk aan ons klanten toe te laten. 

Een derde waarde is gedrevenheid. We zijn winnaars maar op een gezonde manier. We willen de beste zijn in de sector, continu onze producten verbeteren en voortdurend bijleren. Je voelt de drive in ons bedrijf.

Dat alles vatten we samen onder één term: The Addhome Way.

The Addhome way: hire for ADDitude, train for skills

Heb je zin om je potentieel te ontgrendelen? Kom dan bij ons werken!

We geloven rotsvast in de volgende stelling: “De beste manier om ons bedrijf te laten groeien is jou als werknemer te helpen groeien.” Daarom nemen wij vaak mensen aan op basis van houding en ambitie, en niet alleen op basis van academische titels.

The Addhome way is niet alleen een filosofie, het is een manier van leven. Wij geven prioriteit aan jouw persoonlijke en professionele groei en bieden de ondersteuning die je nodig hebt om je doel te bereiken.

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op samenwerking, hard werken en een goed gevoel voor humor. We willen dat je je thuis voelt en dat je met plezier deel uitmaakt van ons jonge en dynamische team. In onze platte organisatie wordt ieders inbreng gewaardeerd en heb je de vrijheid om je ideeën naar voren te brengen.

Wij waarderen integriteit en ruimdenkendheid, en koesteren een cultuur van respect waarin iedereen wordt aangemoedigd zichzelf te zijn. We zijn niet alleen collega’s, we zijn familie. Onze transparante communicatie bevordert het vertrouwen en stimuleert gezonde relaties. Bedoeling is dat jij je op je gemak voelt en je gedachten en zorgen vrij kunt delen.

Ten slotte geloven we dat een gezond evenwicht tussen werk en privéleven essentieel is voor jouw fysieke en emotionele welzijn én duurzaam succes.

Herken je je in de volgende waarden?

Want dit zijn de waarden die Addhome koestert en nastreeft en die we verwachten bij elke werknemer.

  1. Groei

Wij begrijpen dat jouw carrière niet alleen om een job draait, maar om het vinden van een plek waar je je ware potentieel ontdekt. Daarom bieden we je een scala aan groeimogelijkheden aan.

Per jaar hebben we een groei- en evaluatiegesprek met elke werknemer. En een keer per kwartaal organiseren we een Addhome Academy waarin we speciaal werken rond de waarden die Addhome koestert en nastreeft. Bedoeling is de waarden van The Addhome Way te implementeren – sommigen noemen het zelfs ‘indoctrineren’ – zodat ze nadrukkelijk deel gaan uitmaken van elke medewerker in het bedrijf.

Of je nu jouw vaardigheden wilt ontwikkelen, nieuwe uitdagingen wilt aangaan of je carrière wilt bevorderen, wij bieden je de middelen en ondersteuning die je nodig hebt om te slagen.

Wie The Addhome way volgt, tilt zijn carrière naar een hoger niveau.

  1. Flexibiliteit

Bij Addhome begrijpen we dat creativiteit gedijt in een omgeving van volledige autonomie. Daarom hebben we een cultuur opgebouwd die gebaseerd is op vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid. Wij geven jou als lid van een productief en innovatief team de ruimte om creatief te werken en de verantwoordelijkheid om je doelen te bereiken.

Deze flexibiliteit geldt trouwens niet alleen voor jou als werknemer, maar voor alle aspecten van ons bedrijf. Ons product is zo ontworpen dat het net zo aanpasbaar is als de klanten die het gebruiken.

  1. Gedrevenheid

Ons team van gedreven mensen wil de bouwindustrie veranderen met modulair bouwen. Modulair bouwen is een passie van werkelijk elke teamgenoot.

De cultuur van The Addhome Way is gebaseerd op continu leren en ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. Ben je een teamspeler die zich inzet voor uitmuntendheid? Wil je het verschil maken? Initiatief nemen en uitdagingen omarmen? Geloof je in je eigen potentieel en ben je enthousiast om grenzen te verleggen?

Tja, dan verwachten we je sollicitatie.

Tussen haakjes en niet dat je bij haar te rade moet gaan. Maar wist je dat copywriter C’bon prachtige sollicitatiebrieven schrijft? 😊

  1. Eerlijkheid

Wij geloven dat communicatie open, transparant en rechtvaardig moet zijn. Iedereen in het team moet de kans krijgen zijn stem te laten horen en zijn mening te uiten.

Wij creëren een dynamische omgeving die creatief denken aanmoedigt en jou in staat stelt je ideeën te uiten, hoe origineel en anders die ook mogen zijn.

Door eerlijk naar elkaar te luisteren en verschillen te erkennen bouwen we een basis van vertrouwen en respect op.

  1. Intrapreneurship

Addhome gelooft in het verleggen van jouw grenzen. We weten het immers maar al te goed: als je iemand het vertrouwen geeft om zichzelf te overstijgen, dan zijn ook de resultaten uitzonderlijk.

We dagen je dus uit en geven je verantwoordelijkheid voor je werk. We creëren een cultuur van individuele groei, maar met een teammentaliteit.

Als onze mensen vooruitgaan, gaat ons bedrijf vooruit.

We zijn echt trots op The Addhome Way. In onze omgeving motiveert iedereen zichzelf om beter te worden. Tegelijk moedigt iedereen de anderen aan om hetzelfde te doen.

Die “iedereen gaat vooruit”-mentaliteit drijft ons allen naar succes.

Zin om deel uit te maken van The Addhome Way?

Heb je na het lezen van dit alles zin om je ware potentieel te ontgrendelen? Kom dan bij ons werken!

Solliciteer nu! Vlug antwoord verzekerd!