Terug
news
Waarom hebben deze 6 geweldige collega's bij Addhome gesolliciteerd?

Werken voor een bedrijf als Addhome dat hippe en trendy wooncontainers aanbiedt trekt gelukkig veel en meteen ook de juiste mensen aan. We stelden zes van onze uitmuntende collega’s de volgende vraag: waarom heb je gesolliciteerd bij ons bedrijf? Hieronder vind je hun antwoorden.

Veel leesplezier! Waarschuwing vooraf: lezen kan leiden tot een niet te stillen drang om ook te solliciteren.

Klantenadviseur Michiel

Michiel is van opleiding bouwkundig ingenieur en werkt als klantenadviseur bij Addhome. Nadat de klanten hun contract hebben getekend komt hij op de proppen om de technische maar ook esthetische wensen te bespreken. Vervolgens werkt hij alles technisch uit en zorgt hij ervoor dat er niets over het hoofd gezien wordt.

Onze vraag aan Michiel: Waarom heb je gesolliciteerd bij Addhome?

“Omdat Addhome een klein enthousiast bedrijf is waar ik makkelijk aan de kar kan trekken, een idee kan voorstellen en er ook naar mij geluisterd wordt. In het grote bedrijf waar ik vroeger werkte was het enorm moeilijk om zaken te veranderen, alles leek er een beetje vastgeroest. Hier verloopt alles een pak makkelijker,” lacht Michiel.

“Het kantoor bevindt zich op fietsafstand van mijn huis en dat is uiteraard een voordeel. Maar het is vooral mijn passie voor techniek en design die de doorslag heeft gegeven.”

“Ik werk graag in de overlappingszone tussen bouw en industrie. Bouwkundig werk ik alles technisch en esthetisch uit, maar ik ben tegelijk bezig in een productieomgeving. Voor mij is dat the best of both worlds.”

Technical Support Jelle

Jelle springt als technical support in wanneer het druk is bij leveringen, hij maakt de planningen voor het werk op de werf, volgt alle projecten op, doet quality controls van de containerunits en maakt daar verslagen van op, stuurt onderaannemers aan en regelt de logistiek en het transport. Een hele boterham dus.

Onze vraag aan Jelle: Waarom heb je gesolliciteerd bij Addhome?

“De functie vereist heel wat heen-en-weer communicatie en dat spreekt me aan. Bovendien kan ik mijn kennis als bachelor in de houttechnologie goed gebruiken want vooral in de afwerking van de wooncontainers komt er veel hout kijken. Ik houd er echt van met verstand van zaken te kunnen meepraten in een gevarieerd takenpakket”, vertelt Jelle.

“Zes weken nadat ik vorig jaar ben gestart bij een grote raamfabrikant is het bedrijf failliet gegaan. Ik moest meteen op zoek naar een nieuwe baan. Via via kwam ik met Basiel van Addhome in contact.”

“Hoewel ik verschillende sollicitatiegesprekken had lopen, heb ik heel bewust en overtuigd voor Addhome gekozen. Het bedrijf sprak me het meest aan qua professionaliteit, groei en functiemogelijkheden. En ik krijg de kans alle dagen bij te leren.”

Project- en logistiek coördinator Sander

Sander volgt als project- en logistiek coördinator elk project van a tot z op, vanaf het moment dat het contract getekend is tot het bij de klant op de werf staat. Vanaf dan nemen de collega’s van werfopvolging alles over.

Onze vraag aan Sander: Waarom heb je gesolliciteerd bij Addhome?

“Van opleiding ben ik klinisch psycholoog, maar heb altijd brede interesses gehad, ook voor techniek en wetenschap. Bovendien ben ik zeer leergierig. En wie die instelling heeft, komt altijd op zijn pootjes terecht,” lacht Sander.

“In mijn eerste job werkte ik als opvoeder voor de middelbare scholen in Gent. Daarna werd ik kantoorverantwoordelijke van Jobfixers Waregem Construct, heel toevallig naast Addhome. Toen bleek dat ik niet de juiste passie had om te werken voor een uitzendkantoor, waagde ik de sprong naar iets helemaal nieuws en volgde ik die toffe mannen die ik zo regelmatig in de gangen tegenkwam.”

“Bij Addhome leer ik nog alle dagen bij in een zeer gevarieerde job. Ik kan rekenen op genoeg ondersteuning, krijg opleidingen, bezoek regelmatig de productie om de technische kant van de zaak te zien en te voelen, ga mee op leveringen en zie de logistiek in actie. Ook het contact met de collega’s is heel aangenaam. Iedereen heeft zijn eigen takenpakket en bagage, en de kruisbestuiving is super”.

Sales manager Lorenzo

Lorenzo is als sales manager verantwoordelijk voor het verkoopteam en de cijfers. Als rechterhand van zaakvoerder Basiel stuurt hij ook de marketing de goede richting uit.

Onze vraag aan Lorenzo: Waarom heb je gesolliciteerd bij Addhome?

“Toen ik nog werkte voor multinational Danone was ik maar een radartje in het geheel, en ik wil zoveel meer zijn. Ik vond het ook niet fijn dat ik, telkens als ik een voorstel had, zoveel stationnetjes moest passeren. Gelukkig is het hier helemaal anders,” lacht Lorenzo. “Addhome sprak me enorm aan als start-up. Ik was trouwens het eerste personeelslid hier, ik startte als verkoper en nu ondersteun ik de andere verkopers.”

“Hier werken is een perfecte aanvulling op mijn studies marketing en sales. Ik houd ervan mensen te bereiken die geïnteresseerd zijn in een unieke woning.”

Vertegenwoordiger Lukas

Lukas werkt als vertegenwoordiger voor de provincies Oost- en West-Vlaanderen, een deel van Wallonië en Brussel. Hij staat 100% achter het product van Addhome en overtuigt geïnteresseerde klanten dan ook enthousiast van de vele voordelen van containerwoningen. Als senior verkoper ontfermt hij zich ook over de begeleiding van de nieuwelingen.

Onze vraag aan Lukas: waarom heb je gesolliciteerd bij Addhome?

“Ik wou werken voor een groeiend bedrijf dat een hip en trendy product aanbiedt, en dat is precies wat ik vind bij Addhome. Een jong, dynamisch bedrijf waar ik als licentiaat lichamelijke opvoeding nu al bijna drie jaar werk met een gezonde geest in een gezond lichaam”, lacht hij.

“Mijn broer kende iemand die hier werkte en vol lof was over het bedrijf. Na een spontane sollicitatie mocht ik me vrijwel direct gaan voorstellen. De klik was er onmiddellijk en die is er nog steeds. Ik houd echt van het product dat we verkopen, en dat voelen de klanten ook!”

Vertegenwoordiger Anthony

Anthony werkt als vertegenwoordiger voor de provincies Antwerpen en Limburg. Hij doet dit dagelijks met veel toewijding en passie.

Onze vraag aan Anthony: waarom heb je gesolliciteerd bij Addhome?

“Ik heb voor Addhome gekozen omdat het product en het aanbod heel innovatief zijn. Ik vind het leuk om mensen te verrassen, dus het is geweldig als ik ze kan overtuigen om de stap naar een containerwoning te wagen,” legt Anthony uit.

“Ik heb stage gelopen bij Addhome en ik ben gebleven, niet in de laatste plaats omdat mijn marketingkennis heel nuttig is. Ons team werkt ook heel goed samen op het gebied van marketing. We bepalen samen welke maatregelen we nemen om een bepaalde doelgroep te bereiken. Ook vind ik het fijn dat ik mee kan denken over beleid. Bij Addhome voel ik me echt als een vis in het water.

Wilt u ook antwoord geven op de vraag "Waarom heeft u bij Addhome gesolliciteerd?

Dus solliciteer snel en we stellen je deze vraag (en nog een paar andere, waarvan sommige ronduit dom en fout zijn).

We zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen. Hier zijn de essentiële kwaliteiten die je nodig hebt om bij ons te komen werken.

Je komt bij een dynamisch team dat het belang van vriendschap op het werk kent. We garanderen dat je elke dag met een glimlach en als een tevreden werknemer naar het werk komt!