Terug
news
Cozy Home maakt van jouw containerwoning een gezellige thuis

 “Wonen in een stalen wooncontainer. Hoe ongezellig moet dat zijn!” Die uitspraak horen we vaak, maar sta ons toe die mening even tegen te spreken. De interieurs van wooncontainers van Addhome zijn immers even gezellig als die bij traditionele woningen. Daar zorgen Kenny Danckaert van Cozy Home en zijn medewerkers wel voor. We hadden een fijn gesprek met de man over onze samenwerking.

Cozy Home is deskundige schilderpartner van Addhome

Eerste contact tussen Cozy Home en Addhome

“Ons eerste contact is op een vrij vreemde manier tot stand gekomen. Ik had contact genomen met een reclamebureau en hen gevraagd voor mij op zoek te gaan naar klanten. Addhome ging daarop in en bood Cozy Home een kleine herstelklus aan in het weekend. Later volgde daar sporadisch wat meer werk op. Maar die sporadische klusjes zijn ondertussen uitgegroeid tot een nagenoeg wekelijkse samenwerking.”

“Ik had nooit gedacht dat dat eerste klusje zoveel zou teweegbrengen. Voor mij is de samenwerking met Addhome alvast heel goed uitgedraaid. Toen ik met hen in zee ging, werkte ik alleen in een eenmanszaak. Nu heb ik een vennootschap met twee man in dienst. Verder werk ik samen met enkele onderaannemers en beschik ik over een groot magazijn. Uiteraard is Addhome daarvan niet de enige oorzaak, maar het binnen- en buitenschilderwerk voor hen heeft wel bijgedragen aan de aanzienlijke groei van mijn bedrijf.”

Cozy Home verfraait het interieur van onze wooncontainers

“Op dit ogenblik zijn we voor Addhome wekelijks op de baan naar alle uithoeken van België. We doen alle schilderwerken op nagenoeg alle werven. Heeft het team van Addhome iets minder tijd, dan doen ze een beroep op het team van Cozy Home.”

“Wat ons schilderbedrijf precies doet? We maken de muren schilderklaar, plaatsen de gyproc-wanden en plamuren ze of plaatsen de mdf-wanden en schilderen die. Soms leggen we ook de laminaat en installeren we de deuren. We werken met andere woorden de binnenkant van een container prachtig en naadloos af.”

“Soms doen we ook kleine herstellingen aan de buitenkant, verwijderen we een kras op een stalen container, herstellen we eventuele schade, schilderen een poolbox opnieuw of werken we hier en daar wat bij. Voor de buitenkant van de stalen containers gebruiken we uiteraard roestwerende verf.”

Samenwerking Cozy Home en Addhome? Heel cosy

“De samenwerking met Addhome verloopt enorm positief en heel vlot. Ik houd van de manier waarop het team van Addhome communiceert. Heel lang op voorhand krijg ik een overzicht van de geplande werken en wooncontainers, werkcontainers of poolcontainers. Ik krijg informatie over waar ze komen te staan, op welke dag, wat er precies moet gebeuren en de contactgegevens van de eigenaars. Vervolgens neem ik contact met hen op om af te stemmen wanneer en hoe we te werk gaan.”

“Eigenlijk is werken voor Addhome heel interessant. Er is niet alleen het vele werk aan de binnen- en buitenkant van de containers. Ik leer op die manier ook zoveel nieuwe klanten kennen. Dat we ons werk bovendien tot in de perfectie uitvoeren, levert ons ook veel mond-tot-mondreclame op die ons weer nieuwe klanten oplevert.”

“En zo blijven we bezig en blijven we groeien. Toch grotendeels via Addhome én het feit dat we ons werk goed doen.”

Duurtijd binnenafwerking container?

“Dat is afhankelijk van hoe groot de container is. Vaak hebben we drie à vijf dagen nodig om te plamuren en te schilderen. Vanzelfsprekend moeten we rekening houden met de droogtijd. Voor een kleine container met mdf-platen hebben we twee dagen nodig. Voor de grotere containerwoningen, die steeds meer voorkomen, hebben we uiteraard meer tijd nodig. Maar laat het werk maar komen”.

“Cozy Home blijft graag werken voor Addhome, tussen ons heerst er veel kameraadschap en vertrouwen.”

 

 

Meer info over onze partner?