Terug
news
Waarom Addhome werkgever van het jaar zal worden

Waarom Addhome werkgever van het jaar zal worden? Omdat we van plan zijn ons motto We hire for ADDitude & train for skills aan elke werkzoekende in België kenbaar te maken. En dat is nodig, want we zijn op zoek naar mensen die echt bij ons passen. Die zich thuis voelen in ons enthousiast, dynamisch en goedlachs team.

Ben je een voorstander van Work hard, play hard? Dan ben je bij ons van harte welkom.

Bij Addhome:

  • kom je terecht in een horizontale structuur,
  • doe je interessant werk in een groeiende sector,
  • en mag je er zeker van zijn dat we veel aandacht besteden aan jouw persoonlijke en professionele groei.
Addhome werkgever van het jaar

Addhome werkgever van het jaar 2022: dat is ons doel

We herhalen ons motto omdat het zo goed onze visie op het vlak van HR omschrijft:

“We hire for ADDitude & train for skills”

Even dat motto heel kort uitgelegd? We werken graag samen met een persoon die de juiste attitude heeft en veel goesting om bij ons te komen werken. Liever dan met iemand die staat te zwaaien met zijn diploma en denkt meer te zijn dan de rest, alleen omwille van dat papiertje. Dat is bij ons van ondergeschikt belang.

Geef ons maar iemand die beschikt over het juiste DNA dat naadloos past bij het onze. En die inderdaad supergemotiveerd is om bij ons te komen werken. Want motivatie is belangrijker dan techniek en kennis – alhoewel ook dat laatste toch deels aanwezig moet zijn.

We zijn ook werknemer geweest en dat tekent ons als werkgever

Inzet en motivatie vinden wij, zaakvoerders Gert-Jan en Basiel, zeer belangrijk. Wij zijn heel complementair, zowel qua persoonlijkheid als professioneel. Nu zoeken we werknemers die complementair zijn aan ons.

We weten uit ervaring dat je moet luisteren naar je werknemers en hen moet respecteren. En is er potentiële groei aanwezig, dan mag je die zeker niet afstoppen. Integendeel zelfs, die moet je ontwikkelen en cultiveren.

Basiel legt het uit als volgt: “Een van onze baseline is Units for Growth. Mensen kopen een containerunit als extra woon- en leefruimte. Die groei zit echter ook in onze HR. We leiden mensen op en trainen hun vaardigheden om hen technisch beter te maken én als mens te doen groeien. We zetten in op professionele en persoonlijke ontwikkeling via interne en externe trainingen, zoals onlangs nog een leadership training. Daarmee uiten we onze waardering. We willen van die ruwe diamanten prachtig gepolijste exemplaren maken”

" "We willen van die ruwe diamanten prachtig gepolijste exemplaren maken."

Via onderstaande voorbeelden tonen we aan wat wij belangrijk vinden op het vlak van personeelsbeleid. Je vindt er het DNA van Addhome in terug, onze gedrevenheid die van Addhome bedrijf van het jaar zal maken.

  • Medewerker Bjorn heeft altijd in de bouw gewerkt, maar nooit een diploma behaald. Bij ons krijgt hij de nodige erkenning, want hij is die zo waard. Momenteel is hij verantwoordelijk voor de aansturing van de productie. Dat kan omdat hij beschikt over de nodige kracht, ervaring, kennis en intrinsieke motivatie om die job perfect te doen. Dat is wat bij ons telt.
  • Sander heeft psychologie gestudeerd maar kreeg in zijn vorige jobs nooit de erkenning die hij wou. Die vindt hij bij ons wel.
  • Onlangs hebben we een ploegbaas aangeworven die altijd in de laminaat heeft gewerkt. Hij had ontzettend veel goede ideeën, maar werd niet gehoord door zijn baas. Dat leidde tot frustratie en de wil om een andere job te zoeken. Nu al voelt hij zich thuis bij Addhome, niet het minst door de erkenning die hij krijgt. Want nog belangrijker dan een goed loon is dat waarderende schouderklopje.

 

Onze kernwaarden?

Ook als je een niet-technisch profiel hebt, mag je je gerust aanmelden. Heb je goesting om voor Addhome te komen werken en je best te doen, dan ben je welkom. Een beetje affiniteit hebben met de wereld van de bouw is weliswaar nodig.

Via onze employer branding proberen we de mensen te vinden die bij ons passen en zich bij ons thuis voelen. Hieronder lijsten we de core values op van Addhome werkgever van het jaar 2022. Dat is alvast onze ambitie.

 

1. Gedrevenheid

Gedrevenheid, intrinsieke motivatie, zin en goesting om voor Addhome te werken vinden we héél belangrijk. En uiteraard ook wat interesse in de modulaire bouwmarkt, want dat is toch onze corebusiness.

2. Flexibiliteit

Addhome is een jonge, snelgroeiende onderneming. Ook de zaakvoerder helpt al eens mee in de productie en in de fabriek. Soms moet onze verkoper al eens een kast in elkaar steken. We vragen dus flexibiliteit qua jobinvulling én uren. Moet er eens iemand overwerken tot 20 uur ’s avonds, dan mag die de volgende ochtend thuisblijven indien er niets dringends op de planning staat. We zijn op zoek naar jonge flexibele werknemers met een open geest, geen hokjesdenkers.

3. Transparantie in communicatie

Addhome wil werkgever van het jaar worden als een gedreven, eerlijk en open-minded bedrijf. Dat uit zich door een open manier van communiceren waarbij elke werknemer kan en mag zeggen waar het op staat. We geven er inderdaad de voorkeur aan dat ook de negatieve zaken worden uitgesproken, meer dan dan er niets wordt gezegd. Problemen niet uitspreken leidt tot frustraties. En daar houden we niet van.

4. Verantwoordelijkheid

Onze werknemers krijgen de vrijheid en verantwoordelijkheid om hun job zelf in te vullen. Het vertrouwen dat ze van ons krijgen komt automatisch. We gaan ervan uit dat elk zijn job zo goed mogelijk zal doen en ons vertrouwen ook niet zal schaden.

Begeleiding is er ook

Addhome onderschrijft een begeleid plan voor elk van zijn werknemers. Elk jaar is er een evaluatiegesprek én een apart groeigesprek. Daarin vragen we waar je naartoe wil, of je een opleiding wilt volgen of groeien op andere vlakken. We investeren graag in je groei, professioneel en persoonlijk.

Bij Addhome hebben we er geen schrik van dat iemand na een paar jaar met al die extra opleidingen op zak de deur achter zich dicht trekt en verrekt naar andere horizonten. We zien die persoon dan buitengaan als iemand die enorm veel gegroeid is. Dat blijft mooi om te zien.

Werken bij Addhome werkgever van het jaar 2022?

Ziezo, we hebben ons aan je voorgesteld.

Zin om werknemer bij ons te worden? Bekijk dan onze vacatures.

Voel je je aangesproken? Laat ons dan wat weten en solliciteer bij Addhome. Dat kan ook spontaan.

We gaan graag met jou rond de tafel zitten.

Graag tot binnenkort.