Waarom modulaire containerbouw?

Uniek design en professioneel imago

Addhome produceert kwalitatieve, innovatieve en hoogwaardige units uit staal. Uw modulaire bouwoplossing om snel extra ruimte te creëren om in te te werken, vergaderen en/of klanten te ontvangen in een professioneel kader. 

Bij Addhome kiest u voor flexibiliteit, duurzaamheid en design. U kunt kiezen voor een standaardmodel of ontwerp op maat.

De units worden instapklaar bij u geleverd en eenvoudig geïnstalleerd.

Duurzaam

Robuuste en duurzame stalen units met kwalitatieve afwerking

Flexibel

Permanent of tijdelijke oplossing voor extra ruimte voor uw zaak

Snel & eenvoudig

Eenvoudig besteld en per vrachtwagen bij u geleverd

Maatwerk

Laat een ruimte op maat ontwerpen voor uw zaak

Waardevast

Stalen units van hoogwaardige afwerking met tijdloos design

Huur of leasing

Kies uit verschillende aankoop, leasing of huurformules voor uw zaak

Kantoren

Flexibele kantoren, duurzaam gebouwd

Onze modulaire kantoren bieden duurzaamheid en een uniek professioneel imago. Ze kunnen snel worden geïnstalleerd, zijn op maat gemaakt, en behouden hun waarde. Kies voor efficiënte ruimteoplossingen binnen budget en op tijd.

Showrooms & winkels

Snel en indrukwekkend winkelen

Creëer impactvolle showrooms en iconische winkelruimtes met onze modulaire containers. Ze zijn kostenefficiënt, duurzaam en aanpasbaar. Behoud de waarde van uw investering en pas uw ruimte moeiteloos aan. Talloze maatwerkoplossingen mogelijk.

Praktijkruimtes

Efficiënte en aanpasbare praktijkruimtes

Onze modulaire praktijkruimtes bieden de ideale omgeving voor uiteenlopende praktijken, zoals beautysalons, dokters- en kinesistpraktijken. Ze zijn snel te installeren, op maat gemaakt, flexibel aanpasbaar en behouden hun waarde. Investeer in hoogwaardige en functionele zorgruimtes die aan al uw behoeften voldoen.

Horeca

Sfeervolle horecaruimtes

Bouw charmante horecagelegenheden snel en kostenefficiënt met onze modulaire containers. Ze zijn op maat gemaakt, duurzaam en behouden hun waarde. Pas uw ruimte aan zonder gedoe.

Sport-, eventruimtes en varia

Eindeloze toepassingen

Onze modulaire containers passen zich aan elke behoefte aan, of het nu gaat om sport- en eventruimtes, degustatieruimtes of industriële toepassingen. Ze bieden duurzaamheid, flexibiliteit en maatwerk op maat van uw wensen. Investeer in waardevaste oplossingen met doorverkoop, leasing en dienstverleningsopties. Ontdek de veelzijdigheid van modulaire containerbouw.

Projectontwikkeling

Vastgoedprojecten op maat

We nodigen vastgoedontwikkelaars uit om samen met ons te bouwen aan duurzame en kostenefficiënte projecten. Onze modulaire containerunits bieden een sterke, goedkopere basisstructuur voor diverse projecten, van appartements- en woningbouw tot vakantiewoningen, recreatieparken, sociale huisvesting en winkelcomplexen. Met hun unieke design en mogelijkheid voor semi- of permanente constructie, bieden ze waarde en flexibiliteit voor de toekomst van projectontwikkeling.

Niet gevonden wat u zoekt?