Onze standaardmodellen
Liever maatwerk?

Samen selecteren we de ideale oplossing voor uw project met modulaire units. Bij Addhome kunt u terecht voor zowel maatwerk als specifieke, complexe ontwerpen. U bepaalt de afwerking van het interieur en de buitenkant, wij garanderen u kwaliteit en design.

test

Meergezinswoning met modulaire units van Addhome. Een primeur in België op het vlak van bouwtechnische innovatie en moderne bouwstijl met containerunits. Dit project bestaat uit 5 appartementen met ruime terrassen in het centrum van Bredene.

Model

Op maat

Locatie

Bredene

Extra ruimte

550 m2

Hilde woont samen met haar gezin in eenzelfde woning die wat te klein werd. Haar kinderen die op zoek waren naar een betaalbare woning, kwamen al snel van een kale reis terug. Ze kozen voor de modulaire units van Addhome voor een betaalbare uitbreiding achter de bestaande woning.

Model

Op maat

Locatie

Wachtebeke

Extra ruimte

75 m2

Nick en Celine zijn 2 jongvolwassenen die op zoek waren naar een hippe en functionele manier om te leven. Nick is zelfstandige en heeft er voor gekozen om boven zijn bedrijfsruimte te wonen in een containerwoning van Addhome. Een moderne woning met industriële look en voorzien van alle comfort.

Model

Op maat

Locatie

Roeselare

Extra ruimte

62 m2
test
Vraag vrijblijvend de brochure aan