ONZE

WERKWIJZE

Contactopname

Laat uw gegevens na en ontvang catalogus, prijzen, details en plannen.

 

Kennismaking

Via een persoonlijke aanpak bekijken we de mogelijkheden voor uw situatie. Wij helpen u met de beste oplossing, alsook met vergunningen, installatie en levering.

Bezichtiging

Get the look & feel. Wij hebben enkele showroommodellen die u kan bezichtigen na afspraak.

Bestelling

Op basis van een gedetailleerde offerte kan u uw definitieve keuze maken. Er wordt een levertermijn voorzien van 8 à 9 weken na bestelling van de unit.

PRoductie en levering

Bouwen met containerunits van ADD Home is kiezen voor een eenvoudig, snel en kwalitatief bouwproces.

De units worden binnen in serie en op maat geproduceerd onder perfecte condities. Van slechte weersomstandigheden en ellenlange wachttijden is er nooit sprake.   

Na productie worden de units instapklaar per vrachtwagen bij u geleverd. Afhankelijk van de plaats van levering kan er ook een kraan nodig zijn.  

Loods
Productie
glas steken
Jm lassen
DSC_0889
IMG_4194
Levering gent
Kraan dirk

FAQ & Tips

Losstaande bijgebouwen zoals containerunits van ADD HOME komen in vele gevallen in aanmerking voor een vrijstelling van vergunningen.

Voor een vrijstelling van vergunning wordt rekening gehouden met onderstaande vereisten:

● Er geldt een maximum van 40 vierkante meter oppervlakte aan vrijstaande bijgebouwen per woning.
● Een hoogte van 3,5 meter niet overschrijden,
● Maximaal 30 meter van de woning opgetrokken worden,
● In de zijtuin 3 meter van de perceelsgrens blijven,
● In de achtertuin 1 meter van de perceelsgrens blijven of tegen een bestaande scheidingsmuur op de perceelsgrens gebouwd wordt zonder de bestaande scheidingsmuur te wijzigen.

De vrijstelling geldt niet wanneer losstaande bijgebouwen opgetrokken worden in een ruimtelijk kwetsbaar gebied.

Standaard worden de ADD HOME containerunits casco afgeleverd. Zo heeft u de grootste vrijheid om de unit verder zelf in te richten. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor de plaatsing van een keuken en /of badkamer. Meubels zijn tevens niet inbegrepen.

U heeft de keuze om de unit vast te hechten op schroefpaalfunderingen. Ze worden eenvoudig geplaatst en zijn bovendien budgetvriendelijk, wat past binnen het concept van ADD HOME. De keuze qua fundering is vrijblijvend en optioneel. Voor meer details en technische vragen, kunt u terecht bij onze klantendienst.

Een ADD HOME containerunit werkt volledig volgens het “plug & play” principe. U voorziet hiervoor een electriciteitsaansluiting of kabel in de tuin om deze aan te sluiten op de unit. De unit zelf heeft een zekeringskast met meerdere stopcontacten. Voor meer details en technische vragen, kunt u terecht bij onze klantendienst.

ADD HOME voorziet een zorgeloze installatie bij u thuis. Omtrent prijzen en voorwaarden contacteert u best de klantendienst. Om een ADD HOME containerunit te kunnen leveren, moet de locatie aan de min. plaatsingsvereisten voldoen:

● Doorgang met min. 3 m breedte en 3,5m hoogte. Indien geen doorgang, mag de plaats voor de containerunit maximaal 50 m van de straatkant verwijderd zijn.
● Levering in België

VRAGEN?

We beantwoorden ze graag. 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Add Home - Moderne containerunits

ADD HOME BV
Dumoulinlaan 1 bus 13
8500 Kortrijk
België

T: +32 477 27 42 79
M: hello@add-home.be