Terug
news
Waarom containerunits dé oplossing zijn in het huidige -en postcorona tijdperk.

Nu we allemaal ‘in ons kot’ moeten blijven, wordt van heel wat werknemers gevraagd om van thuis uit te werken, en dit zal in de toekomst ook meer en meer het geval zijn.

Meer en meer thuiswerk in de toekomst : eigen home office.

Nu we allemaal ‘in ons kot’ moeten blijven, wordt van heel wat werknemers gevraagd om van thuis uit te werken, en dit zal in de toekomst ook meer en meer het geval zijn.

Het heeft heel wat voordelen. U hoeft zich niet meer te verplaatsen naar het werk, bespaart hier heel wat tijd mee en stress door de ellenlange files in België mag u ook achterwege laten.

MAAR, tijdens de lockdown lopen er dagelijks enkele kleine, actieve sloebers in huis die heel wat energie van u vragen. Bovendien spelen ze ook constant rond de keukentafel die toevallig uw nieuwe werkplek is geworden. De concentratie zwakt af, en voor u het weet mag u alweer plaats maken voor het middagmaal. Herkenbaar?

Dan is een eigen plek waar u zich rustig kan focussen op uw job zeker geen overbodige luxe en biedt de containerunit een extra meerwaarde aan uw werk-privé balans.

Gunstig alternatief voor een poolhouse, zonder dat u een “pool” nodig hebt.

De verwachtingen om te reizen naar het buitenland de komende weken, maanden (of misschien zelfs jaren) zien er niet meteen rooskleurig uit. Waarom dan niet meteen een instant vakantiegevoel creëren in uw eigen tuin, en dit 365 dagen lang?!

Een containerpoolhouse is een echte eyecatcher. Niet alleen vanwege haar hippe en moderne look, maar ook staan functionaliteit en duurzaamheid bovenop!

Zin in een tuinfeestje met vrienden op een warme zomeravond? Of wat dacht u van een wellnessruimte met sauna en douchecabine? No worries, de container wordt volledig ingericht naar uw wensen!

Creëer uw eigen plek voor uw hobby, sport en spel

We leven in een maatschappij waarin het woord ‘rush’ centraal staat. We hebben een fulltime job, een fulltime huishouden, fulltime kinderen en fulltime verplichtingen.

Soms is het gewoon fijn om even alleen te zijn. Om tijd te maken voor onszelf, te ontspannen, om ons hoofd te legen en om dingen te doen die we graag doen. Klinkt als muziek in de oren, niet?

Een moderne containerunit is de ideale oplossing om even te ontvluchten van het dagelijkse leven. Maak een gezellige ruimte om uw favoriete sport uit te oefenen, om gitaar of drum te spelen zonder de buren gek te maken met geluidsoverlast, om kapotte brommers een nieuw leven te geven of gewoon om uw favoriete boek te verslinden met een kopje koffie bij de hand.

Meer info over de mogelijkheden en/of toepassingen ? Contacteer Add Home en laat u verrassen!

Ook interessant

Moderne wooncontainers populair: “Sommige mensen willen zelf voor hun ouders zorgen”

Sinds deze week krijgt het bedrijf Add Home uit Waregem veel aanvragen voor hun containers die op maat geïnstalleerd worden. Die containers kunnen in de tuin staan en gebruikt worden als bijvoorbeeld kantoorruimte en ontspanningsruimte, maar ook als zorgwoning voor ouderen.

 

Wij delen onze checklist met 8 basiseigenschappen om bij Addhome group te werken

Gebeten om bij Addhome te komen werken? Maak je dan gauw deze 8
eigenschappen eigen. Stuk voor stuk basiscriteria om 100% bij ons te aarden.

Onze ideale collega (m/v):

Plons eens in een zeecontainer: ‘Showroommodel bij een klant moeten zetten'

De coronacrisis was een katalysator voor Add Home, een jonge start-up die zeecontainers ombouwt tot zorgwoningen, home offices en opbouwzwembaden. Maar de echte test volgt, met het wereldwijd getouwtrek om grondstoffen. ‘Onze klanten zitten op hete kolen.’